Capete de Recoltare H415

Capul de recoltare si procesare H415

Noua geometrie a bratului cu role de alimentare asigura prinderea rolelor in mod solid si lucreaza in toate gamele de diametre.

H415 ofera o solutie pentru toate tipurile diferite de taiere de regenerare cu cele trei optiuni pentru tipuri variabile de tulpini: standard (tulpina ingusta), contrafort (tulpina larga) si fierastrau superior (prelucrare si lemn de esenta tare).

Imbunatatiri ale capului de recoltat H415 standard

Imbunatatirile standard includ o noua cutie de fierastrau cu 30 mm mai mica, un cadru mai puternic, mai durabil si imbunatatiri de tensionare a lantului de fierastrau. Forma imbunatatita a cutitului inferior fix permite ca tijele de contrafort sa se preseze mai aproape de cadrul capului de recoltare la taiere si la inceputul alimentarii. Aceasta imbunatateste masurarea lungimii, deoarece roata de masurare ajunge mai bine la tija. In plus, butucii mai mici duc la cresterea volumului primului jurnal. Conectorii conductelor de presiune pentru motoarele de alimentare inferioare sunt amplasate in afara capacului supapei, ceea ce le face mai usor de inlocuit.

Tensiunea imbunatatita a lantului de fierastrau reduce situatiile de saritura a lantului de fierastrau. Datorita cutiei de fierastrau reproiectate, exista mai mult spatiu intre bara de fierastrau si tija, astfel incât este posibil sa folositi bare de fierastrau mai late si sa coborâti butucii. Hranirea tulpinilor strâmbe si a copacilor mari este imbunatatita.

Functii suplimentare care creaza H415HD

Noile optiuni HD pot fi selectate individual, dar alegerea tuturor celor trei va crea un cap de recoltat H415HD:

Cadru de inclinare HD
Motorul de alimentare inferior HD si protectia furtunului motorului de alimentare
stifturi de expansiune pentru bratele motorului de alimentare, capatul superior al cilindrului de inclinare si axele cutitului de descarcare inferioare.
Noile optiuni HD imbunatatesc durabilitatea si cresc timpul de functionare. Manipularea tulpinilor mari si strâmbe este mai usoara.

Cadrul inclinabil HD este mai durabil. Fierastraul de sus este disponibil cu cadrul inclinabil HD. Durabilitate imbunatatita a furtunului cu protectie suplimentara optionala pentru motoare si accesorii pentru furtun. Schimbare mai usoara datorita conectoarelor situate in afara capacului supapei. Durabilitate imbunatatita a cadrului si a axelor principale, in special in cazul lemnului greu. Extensoare in stifturile cilindrului de inclinare superioare, cutitele inferioare de descarcare si stifturile bratului motorului de alimentare. Tensiune imbunatatita a lantului de fierastrau: filtru in linia hidraulica de tensionare a lantului de fierastrau. Posibilitatea de a folosi bare de fierastrau mai late. Mai mult spatiu intre bara de fierastrau si linia copacilor imbunatateste alimentarea tulpinilor strâmbe si manipularea copacilor mari.

O forma mai buna a cutitului fix fix ofera o prindere mai buna atunci când taiati o tija mare si la inceputul hranirii. Acest lucru imbunatateste masurarea lungimii. Buturugele inferioare dau mai mult volum. H415HD, cu performantele sale excelente, va face masinile 1270G si 1470G si mai superioare pe pietele exigente. H415HD este potrivit pentru 1270G cu brate CH710 si CH786 si 1470G cu CH910 si CH986.

Capete de Recoltare H415
Capete de Recoltare H415
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne