Forwardere

Forwardere

Utilajele John Deere de transportat busteni va asigura un nivel ridicat de performanta, fiabilitate, ergonomie si productivitate. Va oferim cea mai cuprinzatoare gama de la agilul 910G pana la perfomantul 1910G.

Detalii
Harvestere

Harvestere

Pentru a raspunde cerintelor moderne de exploatare forestiera va oferim o paleta completa de utilaje John Deere de recoltare busteni, in diferite versiuni (4, 6 sau 8 roti) si configuratii (cu cabina rotativa sau fixa).

Detalii
Tractoare articulate forestiere

Tractoare articulate forestiere

Disponibile in doua versiuni, tractoarele articulate forestiere John Deere pot fi echipate cu troliu simplu/dublu sau cu graifar. Aceste utilaje combina design-ul compact, stabilitatea perfecta si manevrarea usoara in zonele de exploatare.

Detalii
Produse personalizate

Produse personalizate

Pentru a raspunde cerintelor specifice ale aplicatiei dorite putem oferi diferite produse personalizate care va asigura o exploatare forestiera eficienta. Garantam accesul la produse de calitate din domeniu.

Detalii
Management flota utilaje

Management flota utilaje

Pachetul de software TimberOffice si sistemul de monitorizare de la distanta JDLink dezvoltate de compania John Deere au fost create pentru a raspunde nevoilor actuale de management al flotei de utilaje.

Detalii
Capete de procesare

Capetele de recoltare si procesare Waratah pe excavator

Waratah a servit cu mandrie industriei forestiere globale vreme de peste 40 de ani, pionierand recoltarea mecanizata forestiera cu produse de prima clasa, de o calitate...

Detalii
Industria in culori si forme

Industria in culori si forme

Pentru toti iubitorii de arta oferim lucrari realizate in diferite forme si culori, cu tematica principala sectorul forestier. Toate tablourile disponibile sunt realizate manual prin tehnica praf de piatra pe placaj.

Detalii
Procesatoare lemn de foc

Procesatoare pentru lemn de foc

Fiecare procesator pentru lemn de foc Hakki Pilke este o statie compacta ce combina ingineria finlandeza cu designul industrial. Nevoile utilizatorului, calitatea produsului, productivitatea ridicata si costurile de operare scazute stau la baza procesului nostru de proiectare.

Detalii

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne