Cookie Consent by TermsFeed
Management flota utilaje

JDLink

Sistemul de monitorizare JDLink permite companiilor forestiere sa devina mai competitive si profitabile in exploatarea utilajelor forestiere John Deere.

JDLink este un sistem telematic proiectat pentru conectarea de la distanta a proprietarilor de utilaje precum si a personalului de service, de pe calculatorul PC de la birou.

Sistemul afiseaza in timp real alerte si informatii despre utilajul forestier, cum ar fi datele de localizare, de utilizare, consumul de combustibil, in vederea luarii unor decizii usoare si rapide pentru optimizarea operatiunilor efectuate de utilaj.

Durata de utilizare gratuita – 3 ani
Utilajele pot fi afisate in grupuri, individual sau toate in acelasi timp pentru comparatie.

Informatiile despre utilajul forestier John Deere pot fi grupate dupa data si interval de timpa sau dupa orele de functionare. Sistemul de monitorizare JDLink si solutia de management al flotei este disponibila utilajelor forestiere John Deere IT4. Primii trei ani de utilizare sunt gratuiti.

La cerere sistemul JDLink poate fi montat si pe utilajele din seria E echipate cu motoare Tier 3, prin consultarea dealer-ului local – Elmas.

O conexiune de la distanta se poate realiza catre utilajul forestier de pe orice PC conectat la internet sau de pe o tableta. Link-ul catre pagina de logare necesita un nume de utilizator si o parola, permitand astfel accesul doar la un numar limitat de utilaje forestiere, alocat utilizatorului in https://jdlink.deere.com.

Acces web
Accesand site-ul https://jdlink.deere.com veti avea o imagine de ansamblu actualizata si informatii despre utilaje. In diferitele tipuri de afisaje Express/Select/Ultimate veti vizualiza informatii despre locatia utilajului, ore de functionare, alerte, consum de carburant.

JDLink
JDLink
JDLink
JDLink
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne