Management flota utilaje

Timberoffice

Pentru optimizarea si managementul costurilor de productie este disponibil produsul TimberOffice, care reprezinta o suita de solutii software special proiectate pentru contractori si companii forestiere.

TimberOffice permite utilizatorilor sa beneficieze in mod eficient de informatiile furnizate de utilaje forestiere, pentru luarea de decizii rapide in asigurarea unor operațiuni competitive si productive pentru afacerea lor.

Programele functioneaza pe sistemul de operare Windows, pe calculatoarele din utilajele forestiere sau la birou. Software-ul poate fi achizitionat ca un pachet sau individual. Programul TimberOffice include urmatoarele pachete: TimberCenter, TimberNavi, TimberLinkOffice, TimberCalc si SilviaTM.

Calculator profitabilitate costuri disponibil online
- Este disponibil online un instrument util – TimberCalc care permite clientilor evidentiarea profitabilitatii de costuri pentru utilajele forestiere John Deere, accesibil la urmatorul link: TimberCalc Machine Cost.

Parametrii de baza care trebuie introdusi includ pretul de achizitie, ore de functionare, consum combustibil, taxe, costuri variabile, productivitate etc.

Timberoffice
Timberoffice
Cerere oferta

Galerie foto

Expowood 2014
Inaugurare Centrul Regional
Zilele Forestierului
Aplicatie client john Deere 1210E
Vezi galeria foto

Centrul regional de service si vanzari

547550 Sanpaul, jud. Mures
T: +40-265-261499, F: +40-265-458039
E: tgmures[@]elmas.ro

Sediul central

B-dul Grivitei nr.1y, Brasov
T: +40-268-308700, F: +40-268-308705
E: office[@]elmas.ro
Contactati-ne